How To Fix Broken Eyeshadows And Other Face Powders

You may select the colour of eye shadow relying on whether you’re applying it day or at evening. Also you should utilize different colors as a substitute of black eye shadow, there is that golden smokey eyes which you employ three colors of eye shadow ( nude shimmering eye shadow, bronze and brown pencil eye liner).

Viva Eye Shadow Cream ini sebetulnya ada dua jenis. Yang biasa dan yang particular colour. Yang particular shade harganya lebih mahal (di net sekitar IDR 12 ribuan). Tapi varian yang gue punya sih yang biasa aja. Ga tau ya apa bedanya yang ini sama special shade. Padahal kalo gue liat sih yg particular color itu warnanya standar aja.. Ntar kapan-kapan kalo gue beli lagi bakal gue examine deh perbedaannya.

Consider an mp3 or an ipod if she hasn’t already acquired one. Some audio system for her room. Tickets to see her favourite band, pop star in concert. Or perhaps their favorite band / pop star’s newest live performance on DVD. Other ideas embody Ipod accessories corresponding to headphones. Of course, you may also purchase her the music she likes to listen to or if all else fails an itunes voucher.

Untuk daya tahan, eye shadow ini saya pakai dengan tambahan primer Viva dari siang sampai sore dan masih awet – mungkin kurang lama saya ngetesnya ya. Eye shadow ini biarpun pigmented tapi mudah dibersihkan. Yang swatch di tangan, saya usap pake tisu basah aja langsung bersih semua tanpa sisa warna nge-stain. Karena mudah dibersihkan ini, usahakan jangan suka ngucek-ucek mata selama pakai eye shadow – apalagi ngucek-ucek pakai air. Kalau mau wudhu bersihin aja dulu baru nanti pakai lagi daripada eye shadow-nya berantakan.

When you want to work in silver, buy Artwork Clay Silver or PMC in your choice of formulation (see my detailed guide to silver and gold steel clay manufacturers and formulas ). Lump clay is a should. You may additionally wish to purchase syringe clay in a appropriate formula. Fine silver sheet or paper kind clay, while non-compulsory, is beneficial for bezels and cutting or punching out applique.embellishments.